Bedrijfsfeesten


Bij ikSUP kun je uitstekend terecht voor een gezellig Bedrijfsfeestje!

P7020092

onderweg worden er veel foto's gemaakt, voor een leuke herinnering!

Na aanmelding bij onze sup-school kan iedereen zich omkleden op school of in kleedruimten van haven (bij frisser weer zijn er eventueel wetsuits beschikbaar). Dan volgt er een korte instructie op de wal, waarna we snel het water op gaan om een leuk tochtje te gaan peddelen door het prachtige natuurgebied van de Loosdrechtse Plassen. Iedereen krijgt bij ikSUP een board op zijn of haar formaat. Het is duidelijk dat een dame van 1.55m en 45 kg een ander board nodig heeft dan een grote man van 1.98m en 115 kg. Bovendien zijn er extra stabiele boards voor de wat meer angstige deelnemers en sportievere boards voor de wellicht al iets ervaren deelnemers. Er gaan een of meerdere sup-instructeurs mee het water op, en onderweg wordt een korte stop gemaakt voor een drankje. De tocht duurt ruim een uur en het hele uitstapje (incl. omkleden, instructie en drankje) duurt ruim 2 uur.

Het is ook mogelijk een Yoga- of Fitness-gedeelte in de les in te bouwen. Eventueel kan er een Yoga-docent of Personal Coach worden ingezet om dit te verzorgen. Uiteraard geldt hier wel een meerprijs voor. Je kunt ook kiezen voor een iets langere les, waarin we wat extra tijd inbouwen voor wat leuke yoga- en stabiliteitsoefeningen.Na afloop kan er gedouched worden in het douchegebouw op het havencomplex (inworp ‚ā¨1,- munt). In het het havenrestaurantje De Serre pal naast de sup-school is er nog gelegenheid voor een drankje, lunch of een gezellige BBQ. Op aanvraag kunnen wij de menu-kaart toezenden.

P7280162

halverwege de suproute maken we een korte stop voor een drankje

P8170285 2

Team-building is belangrijk tijdens de sup-tour!


Weer:

In principe kan het uitstapje altijd door gaan, behalve bij onweer. Regen blijkt vaak een minder storende factor te zijn dan men van te voren denkt, zodra iedereen op het water is heeft men het meestal niet eens meer door dat het regent. Bij harde wind zorgen wij ervoor dat de sups van te voren worden klaargelegd op ons eiland in het natuurgebied en zullen we met de motorboot daarheen varen, zodat we in rustiger water kunnen starten. Wij houden de weersvoorspellingen altijd nauwlettend in de gaten en houden bij een erg slecht weer-voorspelling kort contact met jullie.

P8170258

we hebben ook een Canadese kano beschikbaar voor deelnemers die niet kunnen/willen suppen


Kledingadvies:

- gemakkelijk zittende kleding met surf- of gymschoenen die eventueel ook nat mogen worden*

- zwemkleding en handdoek

- voor alle zekerheid een extra setje kleding

- zonnebrand en anti-insectenspray (want we peddelen wel door een natuurgebied!)

* Bij frisser weer hebben wij O’Neill wetsuits ter beschikking, maar vooral in het hoogseizoen is een wetsuit vaak veel te warm! Onder het wetsuit draag je zwemkleding en een t-shirtje of hemdje.


Adres:

ikSUP Loosdrecht - school

Jachthaven De Uitkijk

Oud Loosdrechtsedijk 237 - huisje A1, direct naast restaurant De Serre

1231 LX Loosdrecht


Parkeren:

 op het haventerrein is parkeren helaas niet toegestaan, maar kan gratis op het naast de haven gelegen parkeerterrein Spinaker!


Boeken:

Een datum en tijd voor een bedrijfsfeest kan per mail worden aangevraagd. We kijken dan of dit naar wens kan worden ingepland. Deze komt vervolgens in optie te staan totdat een aanbetaling van ‚ā¨50,- of ‚ā¨100,- (afhankelijk van de groepsgrootte) op ons rek. nr. NL67RABO 0111 7195 69 tnv ikWatersport is ontvangen. Zodra de aanbetaling ontvangen is, wordt de reservering definitief.


Annuleren:

Annuleren is mogelijk tot 1 week voor de boekingsdatum. Hierna worden annuleringskosten va 50% in rekening gebracht. Wordt er binnen 24 uur voor de afgesproken tijd geannuleerd, dan zijn wij genoodzaakt de boeking voor 100% te berekenen (dit geldt ook als er onverhoopt minder deelnemers zijn dan waarvoor is gereserveerd).


Prijzen:

De prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers en het aantal hiervoor benodigde instructeurs en materiaal en voor welk soort tourtje gekozen wordt (wel of geen toegevoegde Yoga- of Fitness etc.)  Derhalve zijn deze op aanvraag verkrijgbaar - info@iksup.nl

De prijs van een bedrijfsuitje is altijd incl. gebruik board (op maat), in hoogte verstelbare peddel, veiligheid-leash, indien nodig vanwege het weer een wetsuit, sup-instructie, sup-natuurtochtje onder begeleiding van een gecertificeerd instructeur, 1 drankje, mogelijkheid tot omkleden en douchen, bij slecht weer transport met onze motorboot van en naar het eiland en uiteraard foto’s van de gehele tour.


We hopen jullie te mogen ontvangen bij ikSUP in Loosdrecht!!!

P1150379 kopie 2

© ikSUP 2019