Familie-reünie/Verjaardagsfeest

P9110388

Onderweg we maken uiteraard ook een leuke groepsfoto!


Bij ikSUP hebben we al talloze Familie-reünies of verjaardagsfeesten van Vader, Moeder of Opa en Oma mogen organiseren. Want niets is leuker om met de hele familie iets gezamenlijk te kunnen ondernemen! Suppen leent zich bij uitstek voor dit soort evenementen, wat het is leuk voor jong en oud. We hebben een grote diversiteit aan boards: voor de kinderen zijn er kinder-sups, voor Opa of Oma hebben we de stabielere Yoga-boards, waar je met gemak het tochtje zittend op kunt volbrengen. En zijn er sportievere familieleden, dan hebben we de Sports-boards voor ze klaar liggen. Kleine kindjes die nog niet zelf op een sup kunnen, mogen bij papa of mama voorop de sup. We hebben eventueel kinderzwemvestjes te leen.

P9140174


Mochten er familie-leden zijn die het heel eng vinden om op een sup te gaan zitten, dan hebben we eventueel ook een kano klaarliggen zodat echt iedereen mee kan door het motorbootvrije natuurgebied!

Na aanmelding bij de Sup-school kan men zich omkleden op de school of in het toiletgebouw van de Jachthaven. Dan volgt er een korte sup-instructie op de wal, waarna iedereen een sup krijgt toebedeeld. Vervolgens vertrekken we op de sups richting het natuurgebied voor een leuk tochtje, dat wordt afgestemd op de groep. De ene groep wil de hele tocht van Natuurmonumenten volbrengen, terwijl de andere groep het leuker vindt wat meer rust-, zwem- of spelletjes-momenten in te bouwen. Onderweg worden er altijd foto’s gemaakt voor een onvergetelijke herinnering!

Het totale uitstapje duurt ca. 2 uur.

P5030102


Weer:

In principe kan het uitstapje altijd door gaan, behalve bij onweer. Regen blijkt vaak een minder storende factor te zijn, zodra iedereen op het water is heeft men het meestal niet eens meer door dat het regent. Bij harde wind zorgen wij ervoor dat de sups van te voren worden klaargelegd op ons eiland in het natuurgebied en zullen we met de motorboot daarheen varen, zodat we in rustiger water kunnen starten. Wij houden de weersvoorspellingen altijd nauwlettend in de gaten en houden bij een erg slecht weer-voorspelling kort contact met jullie.

P6050338


Kledingadvies:

- gemakkelijk zittende kleding met surf- of gymschoenen die eventueel ook nat mogen worden*

- zwemkleding en handdoek

- voor alle zekerheid een extra setje kleding

- zonnebrand en anti-insectenspray (want we peddelen wel door een natuurgebied!)

* Bij frisser weer hebben wij O’Neill wetsuits ter beschikking, maar vooral in het hoogseizoen is een wetsuit vaak veel te warm! 


Adres:

ikSUP Loosdrecht - school

Jachthaven De Uitkijk

Oud Loosdrechtsedijk 237 - huisje A1, direct naast restaurant De Serre

1231 LX Loosdrecht


Parkeren:

 op het haventerrein is parkeren helaas niet toegestaan, maar kan gratis op het naast de haven gelegen parkeerterrein Spinaker!


Prijzen:

De prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers en de exacte invulling en is derhalve op aanvraag verkrijgbaar.

De prijs van een familie-uitje is altijd incl. gebruik board (op maat), in hoogte verstelbare peddel, veiligheid-leash, indien nodig vanwege het weer een wetsuit, sup-instructie, sup-natuurtochtje onder begeleiding van een gecertificeerd instructeur, 1 drankje, mogelijkheid tot omkleden en douchen en uiteraard foto’s van de gehele tour.

P9160102


Annuleren:

Annuleren is mogelijk tot 1 week voor de boekingsdatum. Hierna worden annuleringskosten (50%) in rekening gebracht. Wordt er binnen 24 uur voor de afgesproken tijd geannuleerd, dan zijn wij genoodzaakt de boeking voor 100% te berekenen (dit geldt ook als er onverhoopt minder deelnemers zijn dan waarvoor is gereserveerd).


Boeken:

Een datum en tijd voor een familie-uitje kan per mail worden aangevraagd. We kijken dan of dit naar wens kan worden ingepland. Deze komt dan in optie te staan totdat een aanbetaling van €50,- of €100,- (afhankelijk van de groepsgrootte) op ons rek. nr. NL67RABO 0111 7195 69 tnv ikWatersport is ontvangen. Zodra de aanbetaling ontvangen is, wordt de reservering definitief.


Wij hopen jullie te mogen ontvangen bij ikSUP in Loosdrecht!!

© ikSUP 2019