Kinderfeestjes

P6210100


Kinderen, water en sups, een betere mix kun je niet hebben voor een geslaagd Kinderfeestje!!!

We passen onze Kinderfeestjes uiteraard aan aan de leeftijd en wensen van de jarige. Een jongen van 14 heeft een andere verwachtig van zijn verjaardagsfeest dan een meisje dat net 8 jaar wordt.

Bij de jongere kinderen leggen we de nadruk wat meer op de spelletjes op de sup met bijv. schatzoeken, terwijl we bij de wat oudere kids meer een tochtje kunnen peddelen en kan er bijvoorbeeld sup-polo aan het suppen worden toegevoegd.

P5210270

Sup-polo is heel populair bij de wat oudere kids

Na aanmelding bij de school worden de wetsuits uitgereikt en kunnen de kinderen zich omkleden. ikSUP heeft Kinder wetsuits!

Vervolgens varen we met de motorboot naar ons privé-eiland in het natuurgebied op de rustiger Vuntus-plas, waar de sups dan al klaar liggen. Hier wordt het verdere programma uitgelegd en volgt er uiteraard een korte sup-instructie.

P7030080

Het varen in de motorboot naar het eiland is meteen een gezellige start!

Wij maken bij kinderfeestjes gebruik van speciale kinder-sups en peddels!

P9140110


Op het water hebben we een heel spelletjes-circuit, al dan niet in wedstrijdverband. Halverwege krijgen de kinderen van ons een drankje. We vragen de ouders iets lekkers mee te brengen, aangezien wij de voorkeuren van de ouders (de een wil chips en de ander liever fruit) en allergieën van de kinderen niet kennen.

Het gehele feestje duurt ca. 2-2,5 uur. Na afloop is er gelegenheid om te eten bij ons havenrestaurantje De Serre, met terras aan het water. Ze hebben kindermenuutjes vanaf €7,50pp 

 Aangezien we officieel SUPKids Center zijn, is het nu ook mogelijk een wat uitgebreider SUPKids kinderfeest te reserveren. Tijdens het programma betrekken we veel meer de omgeving en het milieu erbij en gaan dieper in op issues als Veiligheid, het lezen van wolkenpatronen, Plastic Soup, Mangroven-bossen, de plaatselijke natuur etc. We pakken onderdelen op uit het internationale SUPKid-programma (zie ook SUPKids). Dit feestje duurt uiteraard wat langer - ca. 3 uur.

13340051 864922770280977 6205710772397816033 oKledingadvies:

* Wij vragen of de kinderen zelf zwemschoentjes of gympen (die nat mogen worden) mee willen nemen, want we hebben niet zoveel supschoentjes in dezelfde kleinere maat. Voor de bescherming van de voeten in het water (afgesneden rietwortels onderwater kunnen gemeen snijden) is het verplicht schoentjes te dragen. 

* Verder graag zwemkleding en een handdoek

* Zonnebrand


Prijs:

Een kinderfeestje kost €19,95pp. Minumum 8 kids. Dit is incl. gebruik (kinder-) board, in hoogte verstelbare (kinder-) peddel, (kinder)wetsuit, 1 drankje, spelletjes-circuit, evenuteel gebruik van sup-polo-materiaal, sup-instructie en begeleiding, vervoer van en naar en gebruik van het eiland plus foto's van het gehele feestje waar ze in totaal ca. 2,5 uur mee zoet zijn.

De meerprijs voor een iets uitgebreider SUPKids-Feestje is €5,- pp

Bij ons geldt de verplichting tot deelname op een sup van tenminste een van de ouders/begeleiders. Vaak vindt de jarige het erg leuk als een van de ouders (of allebei) ook mee gaat op de sup. Tegen een gereduceerd tarief van €17,50 pp leggen wij een extra volwassene sup klaar bij het eiland!

Wij geven de voorkeur een kinderfeestje te vieren op een doordeweekse dag, aangezien het in het weekend erg druk kan zijn op het water. Dit beïnvloedt de veiligheid van de kinderen. Vaak is het ook mogelijk om direct vanuit school te komen bijv. van 16 tot 18:30 uur is het lekker rustig op het water! Is het echter niet mogelijk een doordeweekse dag te komen, dan kan er voor een zaterdag of zondag geboekt worden, maar vragen wij een weekendtoeslag van €25,-. 

Als jullie een datum geprikt hebben die past in de agenda, zetten we deze meteen voor jullie in optie. Zodra er een aanbetaling van €50,- is voldaan op NL67RABO 0111 7195 69 tnv ikWatersport, wordt de reservering definitief. 

Houd er rekening mee dat de maanden mei, juni en september snel vol geboekt zijn, dus mocht je voor dan willen reserveren, zorg dan dat je er op tijd bij bent!!!

P8310082

Vaak hebben we een combi-partijtje van 2 jarigen!

Annuleren:

In principe kan het feestje altijd doorgaan, ook bij regen. Alleen met onweer gaan we uiteraard niet het water op, maar vaak kunnen we dan even wachten tot de bui voorbij is en alsnog starten. We houden het weer altijd erg goed in de gaten bij ikSUP en mocht er heel erg slecht weer worden voorspeld, dan houden we tijdens de dagen voor het feestje nauw contact.

Annuleren is mogelijk tot 1 week voor de boekingsdatum. Hierna worden annuleringskosten in rekening gebracht. Wordt er binnen 24 uur voor de afgesproken tijd geannuleerd of blijken er minder kinderen te komen, dan zijn wij genoodzaakt de boeking voor 100% te berekenen. 


Adres:

Jachthaven De Uitkijk - huisje A1

Oud Loosdrechtsedijk 237

1231 LX Loosdrecht

Parkeren kan gratis bij parkeerterrein Spinaker, pal naast de Jachthaven - het is helaas niet mogelijk om op het jachthaven terrein te parkeren!


We verheugen ons er op jullie te mogen ontvangen bij ikSUP voor een super gezellige middag op het water!!!

P8290167

tijdens een sup-tochtje door het natuurgebied maken we diverse stops voor spelletjes


© ikSUP 2017