Kinderfeestjes

P6210100


Kinderen, water en sups, een betere mix kun je niet hebben voor een geslaagd Kinderfeestje!!!

We passen onze Kinderfeestjes uiteraard aan aan de leeftijd en wensen van de jarige. Een jongen van 14 heeft een andere verwachtig van zijn verjaardagsfeest dan een meisje dat net 8 jaar wordt.

Wij maken bij onze kinderfeestjes gebruik van speciale kinder-sups en -peddels en kinderwetsuits!

P9090078.jpg


Je kunt bij ikSUP kiezen uit twee soorten Kinderfeestjes:

- Basic supfeestje

- DeLuxe supfeestjeDeLuxe feestje:

Bij het DeLuxe Kinderfeestje maken we gebruik van ons eigen eiland in het natuurgebied. Dit feestje is wat uitgebreider en duurt ook iets langer dan het Basic feestje.

Na aanmelding bij de school worden de wetsuits uitgereikt en kunnen de kinderen zich omkleden. ikSUP heeft Kinder wetsuits!

P7030080

Het varen in de motorboot naar het eiland is meteen een gezellige start!

Vervolgens varen we met de motorboot naar ons privé-eiland in het natuurgebied op de rustiger Vuntus-plas, waar de sups dan al klaar liggen. Hier wordt het verdere programma uitgelegd en volgt er uiteraard een korte sup-instructie.


P8180024

bij het DeLuxe feestje liggen de sups klaar op ons eiland in het natuurgebied

Op het water peddelen we een tochtje en onderweg maken we diverse stops voor een leuk spelletjes-circuit, al dan niet in wedstrijdverband. Halverwege krijgen de kinderen van ons een drankje. We vragen de ouders iets lekkers mee te brengen, aangezien wij de voorkeuren van de ouders (de een wil chips en de ander liever fruit) en allergie√ęn van de kinderen niet kennen.

Als de weersomstandigheden en de supskills van de kinderen het toelaten, kunnen de kids eventueel naar de haven terug peddelen - een spannend avontuur!

Het gehele feestje  (incl. omkleden en heen en weer varen) duurt ca. 2,5 -3 uur. 

Prijs: ‚ā¨ 24,95 pp - min. 8 - max 15 kids - dit is incl. gebruik board, peddel, wetsuit, drankje, uitgebreide digitale fotoreportage, vervoer van en naar het eiland, spelletjescircuit, gebruik van het eiland, begeleiding vanaf de sup want de instructrice peddelt zelf mee en uiteraard na afloop een ikSUP-diploma.¬†


P8310082

Vaak hebben we een combi-partijtje van 2 jarigen!

Basic Feestje:

Na aanmelding bij de school worden de wetsuits uitgereikt en kunnen de kinderen zich omkleden. ikSUP heeft Kinder wetsuits! We stappen in de motorboot en slepen de sups achter de boot. We varen naar een rustiger vaargebied zodat de kinderen niet in alle drukte het water op gaan. Hier krijgen de kinderen een korte sup-instructie en kunnen ze op de sups stappen. We doen een balansspel en er wordt een klein tochtje gesupt. De begeleiding wordt bij dit feestje vanaf een motorboot gegeven. Het Basic-feestje duurt incl. het omkleden en heen en weer varen ca. 2 uur.

Prijs: ‚ā¨19,95 pp - min. 8 - max 12 kids - dit is incl. gebruik board, peddel, wetsuit, een beknopte digitale foto-reportage en transport in motorboot.¬†

P6160069

we doen een leuk balans-spel op de sup!


Na afloop is er gelegenheid om te eten bij ons havenrestaurantje De Serre, met terras aan het water. Ze hebben kindermenuutjes vanaf ‚ā¨7,50pp¬†


Kledingadvies:

* Wij vragen of de kinderen zelf zwemschoentjes of gympen (die nat mogen worden) mee willen nemen, want we hebben niet zoveel supschoentjes in dezelfde kleinere maat. Voor de bescherming van de voeten in het water (afgesneden rietwortels onderwater kunnen gemeen snijden) is het verplicht schoentjes te dragen. 

* Verder graag zwemkleding en een handdoek

* Zonnebrand


Deelname ouder(s):

Bij ons geldt de verplichting tot deelname op een sup van tenminste een van de ouders/begeleiders. Vaak vindt de jarige het erg leuk als een van de ouders (of allebei) ook mee gaat op de sup. Tegen een gereduceerd tarief van ‚ā¨17,50 pp reserveren wij een extra volwassene sup!

P9100329

Annuleren:

In principe kan het feestje altijd doorgaan, ook bij regen. Alleen met onweer gaan we uiteraard niet het water op, maar vaak kunnen we dan even wachten tot de bui voorbij is en alsnog starten. We houden het weer altijd erg goed in de gaten bij ikSUP en mocht er heel erg slecht weer worden voorspeld, dan houden we tijdens de dagen voor het feestje nauw contact.

Annuleren is mogelijk tot 1 week voor de boekingsdatum. Hierna worden annuleringskosten van 50% in rekening gebracht. Wordt er binnen 24 uur voor de afgesproken tijd geannuleerd of blijken er minder kinderen te komen, dan zijn wij genoodzaakt de boeking voor 100% te berekenen. 


Dag kiezen:

Wij geven de voorkeur een kinderfeestje te vieren op een doordeweekse dag, aangezien het in het weekend erg druk kan zijn op het water. Dit¬†be√Įnvloedt de veiligheid van de kinderen. Wij geven de kinderfeestjes op de woensdag- en vrijdagmiddagen. Op vrijdag¬†is het ook mogelijk om direct vanuit school te komen bijv. van 16 tot 18:30 uur, dan is het lekker rustig op het water! Is het echter niet mogelijk een doordeweekse dag te komen, dan kan er in overleg voor een zaterdag of zondag geboekt worden, maar vragen wij een weekendtoeslag van ‚ā¨25,-.¬†

Als jullie een datum geprikt hebben die past in de agenda, zetten we deze meteen voor jullie in optie. Zodra er een aanbetaling van ‚ā¨50,- is voldaan op NL67RABO 0111 7195 69 tnv ikWatersport, wordt de reservering definitief. Tenminste 1 week voor de gereserveerde datum moet het totaalbedrag zijn voldaan.

Houd er rekening mee dat de maanden mei, juni en september snel vol geboekt zijn, dus mocht je voor dan willen reserveren, zorg dan dat je er op tijd bij bent!!!

P5210270

Sup-polo is heel populair bij de wat oudere kids


Adres:

Jachthaven De Uitkijk - huisje A1

Oud Loosdrechtsedijk 237

1231 LX Loosdrecht

Parkeren kan gratis bij parkeerterrein Spinaker, pal naast de Jachthaven - het is helaas niet mogelijk om op het jachthaven terrein te parkeren!


We verheugen ons er op jullie te mogen ontvangen bij ikSUP voor een super gezellige middag op het water!!!

P8290167
© ikSUP 2019