Scholen

P7040004

We gaan met groepen van max 25 leerlingen het water op

ikSUP verzorgt regelmatig sportdagen of afsluiting van het schooljaar voor lagere en middelbare scholen. We doen diverse activiteiten op het water, van balansoefeningen tot spannende boot-camps of we peddelen gewoon een gezellige tocht. Eventueel kan ook het onderdeel SUP-POLO worden ingezet. Uiteraard is er altijd veel ruimte voor zwemmen en plezier maken!

Het programma wordt in overleg met de school of docent samengesteld. Het is ook mogelijk een aantal dagen achtereen te organiseren, met op elke dag een ander soort sup-activiteit.

Ook de BSO (Buitenschoolse Opvang) maakt gebruik van ikSUP voor het buitenprogramma in de zomermaanden. Dit betreft dan groepen kinderen van 7-12 jaar. P6280045
Voor de lagere scholen of BSO kan ook ons kinderCAMP erg interessant zijn! Dat kan op gewenste data in overleg worden ingepland. Voor meer informatie over wat een Camp inhoudt zie Kinder SUP-CAMP of bel voor meer info. We zijn uiterst flexibel en kunnen het programma afstemmen op jullie wensen!!!


We’ve taken environmental education out of the classroom, to the great outdoors, where we think it belongs.

Kortom, we zijn van alle markten thuis en kunnen een programma op maat leveren voor iedere soort school in verschillende leeftijdscategorieen. 

P7040089
P7040054

de Bootcamps gegeven door een Personal Trainer zijn behoorlijk zwaar!

We rekenen wel op de participatie van docenten!

P7050046

ook de docenten hebben veel plezier!

© ikSUP 2019