SUP-LES

Previous

Suppen op de Loosdrechtse Plassen bij ikSUP!

SUP-lessen en ECO-Tours door het natuurgebied!


je kunt onze supschool ook terugvinden op:

https://learn2paddleboard.com/ 


SUPLESSEN

DE SUP-LESSEN VINDEN PLAATS VANUIT ONZE SUP-SCHOOL BIJ JACHTHAVEN DE UITKIJK

kledingadvies: gemakkelijk zittende kleding die eventueel nat mag worden!!! (hardloop outfit voldoet erg goed) 

Bij frisser weer hebben we O’Neill wetsuits ter beschikking.


We bieden bij ikSUP alle mogelijke sup-lessen aan.  Je kunt kiezen voor een privé- of groepsles of een SUP-Class bestaande uit 3 lessen die afgesloten worden met een international ASI-SUP-certificaat zodat je wereldwijd kunt aantonen dat een sup-cursus hebt voltooid! Maar doe je liever een relaxende Yoga-les op het water of ga je graag met je hond op pad? Bovendien hebben we voor feesten en partijen ook L-sups voor 4-5pp beschikbaar en voor de angstiger deelnemers ligt er een Canadese kano klaar. Bij ikSUP is dus van alles mogelijk! De keuze is volledig aan jou!


Privé-SUP-les

Deze gaan op afspraak en worden ingepland afgestemd op jouw voorkeursdag en -tijd. Een privé-les bestaat uit een instructie op de wal, gevolgd door een mooie tocht door het natuurgebied. Tijdens de les besteden we aandacht aan balans, houding en peddeltechniek en maken we een gezellige stop op een van de eilandjes in het natuurgebied voor een drankje. Met een beetje geluk kunnen we reeën spotten! Het is een zeer complete les incl. gebruik wetsuit en supschoentjes, instructie, begeleide tour, pauze op een eilandje, drankje onderweg en een uitgebreide fotosessie van de gehele les, zodat je een prachtige herinnering hebt en thuis kunt laten zien wat je allemaal hebt beleefd!

Mocht het erg hard waaien dan vertrekken we niet vanuit de jachthaven maar vanaf ons privé-eiland in het meer beschutte natuurgebied. Het vervoer van en naar dit eiland met onze motorboot is bij de les-prijs inbegrepen. Duur van de les is ca. 2 uur incl. omkleden en wal-instructie.

Prijs: zie onderstaande prijslijst voor de verschilende tarieven


SUP-CLASSES

De SUP-Classes bestaan uit 3 lessen en zijn bedoeld voor mensen die geen of nauwelijks sup-ervaring hebben, maar graag de grondbeginselen van het suppen goed willen aanleren. Deze SUP-Classes zijn tijdens het seizoen op dinsdagavond van 19:30-ca. 21:00 uur (de eerste SUP-Class zal op 7 april van start gaan maar dan op de zaterdagochtend van 10-11:30 uur). De lessen zijn 3x 5 kwartier en we houden jouw persoonlijke vorderingenstaat bij! De eerste les bestaat vooral uit de basisprincipes van het suppen en zullen we ons vooral richten op balans en houding. Bij de tweede les ben je al in staat zelf je peddel op maat in te stellen en kunnen we sneller het water op. We gaan dan diepoer in op de peddeltechniek en houding. En tijdens de derde en tevens examen-les kijken we of je alle vereiste onderdelen naar behoren beheerst tijdens een kort tochtje. Als je aan alle vereisten voldoet, krijg je na afloop van de 3e les een internationaal ASI-SUP-certificaat uitgereikt.  Mocht je nog een paar onderdelen niet helemaal goed beheersen, dan kun je dit altijd via een vervolgles alsnog leren, waardoor je toch je certificaat kunt behalen. Met dit certificaat kun je overal aantonen dat je kunt suppen en dus zorgeloos een sup kunt huren!

Wil je echter dit certificaat via privé-lessen behalen, dan is dit in overleg ook mogelijk.

Prijs: €  75,- pp voor de gehele cursus incl. Int. ASI-SUP-Certificaat


De sup-classes worden afgesloten met een officieel SUP-certificaatBEDRIJFSUITJE, VRIJGEZELLEN-FEEST OF PRIVE-GROEPSLES

Uiteraard is het ook mogelijk met een eigen groepje te komen in een besloten privé-groep. Denk bijvoorbeeld aan een Vrijgezellen-feest, Bedrijfsuitje of Familie-Reünie. Dit gaat in onderling overleg op afspraak, zodat we een geschikte dag en tijd kunnen inplannen. Voor Kinderfeestjes hebben we een aparte pagina: klik hier of kijk bij KINDERSUP

Prijs: op aanvraag, afhankelijk van de grootte van de groep

P5200120


P5230060


SUP-Trainingen/Vervolgles

Op de woensdagavonden wordt er bij ikSUP hard getraind. Mark Lagendijk gaat met zijn cursisten aan de gang met conditie, techniek en snelheid. Bij harde wind wordt er een zog. Downwinder gevaren. Tijdens de trainingen worden er indien mogelijk video-opnamen gemaakt die na de les ge-evalueerd worden. Dit is dé manier om verder te komen. De trainingen zijn iedere woensdag om 19:30 uur. Je kunt een losse les boeken voor €25,- of een 3-rittenkaart aanschaffen voor slechts €65,-. Woensdagavond om 19:30 uur olv Mark Lagendijk - min. 4 deelnemers. 


IMG 3828
P5100289 Honden-SUP-les, Yoga- en Pilates-SUP

Naast de ‘gewone’ sup-lessen zoals hierboven beschreven, is het ook mogelijk een sup-les met je hond te komen volgen. Voor meer info hier over zie onze speciale pagina Honden-sup.

IMG 4828


En we bieden met grote regelmaat Yoga- en Pilates-SUP-lessen aan.

Yoga en Stand Up Paddling zijn nauw met elkaar verbonden. Bij beide draait het om balans, geeft rust en is relaxing, en zowel Yoga als SUP zijn het mooist in de natuur uit te voeren! Onder leiding van Franck Wagemakers boieden we zeer uitgebreide Yoga-sup-lessen aan waaarbij de sup-instructie en de Yoga gecombineerd worden in een les van 2 uur, incl. digitale foto’s en drankje!

De Pilates-lessen olv fysiotherapeute Natalie Dijkgraaf vinden op diverse zondagochtenden plaats.

Zie Agenda voor de exacte data!

Vanaf mei t/m half oktober op vrijdagmiddag en/of zondagochtend! Voor nadere informatie klik hier!Tochten

Bij ikSUP organiseren we regelmatig gezellige tochten! Kijk bij Agenda en volg onze Facebookpagina voor de data en laatste updates!

P4220190

een gezellige tour door Zwolle!Prijzen SUP-Lessen 

 •   les 1 uur - eventueel samengevoegd met anderen         €  35,00 pp
 •   privé-les van 2 uur - 1pp                                               €  65,00 pp
 •   privé-les van 2 uur -  2 pp                                             €  50,00 pp
 •   prive-les van 2 uur -  3pp                                              €  45,00
 •   privé-groepsles van 2 uur - 4-9 pp of meer                   €  35,00 pp  (va de 10e pp €30,-pp)  
 •   SUP-Classes 3 uitgebreide lessen op za/di.                    €  75,00 pp (3 groepslessen&certificaat)
 •   SUP-Yoga-les van  2 uur                                                 €  35,00 pp
 •   SUP-Pilates les van 5 kwartier                                         €  30,00 pp
 •   Fitness-SUP-les van 2 uur (va. 4pp)                                €  35,00 pp
 •   Honden-privé-suples (1-2pp met hond) - 2uur              €  75,00 pp*
 •   Honden-prive-les 3-4 pp met hond  2uur                       €  60,00 pp*
 •   Workshop Honden-Sup  > 4 pp   2 uur                            €  50,00 pp incl. hond*
 •  ‘Kijker’ Hondensup op eigen board zonder hond              € 25,00 pp (€35,- incl. uitgebreide les)*
 •   KinderFeestje Basic                                                          € 19,95 pp (min. 8 - max. 12 kids)
 •   KinderFeestje DeLuxe                                                       € 24,95 pp (min. 8 - max 15 kids)

op maandag is ikSUP gesloten

Deze prijzen zijn incl. vervoer met onze motorboot van en naar het eiland in het natuurgebied - alleen indien noodzakelijk vanwege weer of omstandigheden

* - dit is een workshop van 2 uur die vertrekt vanaf het privé-eiland dus les is incl. vervoer van en naar het eiland met de boot, gebruik speciale sups, hondenkleedjes, heupgordel, drankje en digitale foto's

Bij de 2-uurslessen is inbegrepen: gebruik van een Starboard, RED- of Mistral sup, met in hoogte verstelbare peddel, veiligheidsleash, indien nodig een wetsuit, drankje, foto’s van de les, mogelijkheid tot douchen en verkleden op de jachthaven. Bij de Lessen korter dan 2 uur zijn het drankje, foto’s en natuurtocht niet inbegrepen.

** De Fitness- en Pilates-lessen en SUP-Evenings gaan van start bij min. 4 inschrijvingen. De lessen worden gegeven door gediplomeerde instructeurs - Prive Yoga-lessen kunnen ook worden ingeboekt en hebben geen minimum aantal inschrijvingen, dus kunt ook een les voor jezelf inboeken!

Er geldt een annuleringsregeling van 24 uur voor aanvang van de les van 100% op alle lessen!!!


ikSUP Loosdrecht

ikSUP is een SUP-school in Loosdrecht met al jarenlange ervaring in het geven van sup-lessen. ikSUP is zowel ASI- als KNWV-gecertificeerd, (dus zowel nationaal als internationaal) waardoor de lessen volgens de hoogste kwaliteitseisen zullen plaatsvinden!

Het fijne aan onze lokatie bij Jachthaven De Uitkijk in Loosdrecht is dat we vanuit onze school zo onder de brug door peddelen en in het beschutte en prachtige natuurgebied van De Vuntus onze sup-lessen en eco-tours kunnen geven!!! Meestal blijven de mooiste plekjes van een natuurgebied onopgemerkt, omdat je er met een motorboot niet kunt komen. Wij peddelen dan ook door het stille motorbootvrije gebied van NatuurMonumenten, waar we op onze sups overal kunnen komen, hoe ondiep of dichtbegroeid het ook is! Bovendien ben je geruisloos, waardoor de dieren zich niet zullen verstoppen en jij hun rust niet verstoort!

De sup-lessen bij ikSUP worden gegeven op 1e klas materiaal van de merken RED Paddle, Starboard en Mistral. We proberen altijd boards op maat te geven: een kleine tengere dame heeft een Andre board nodig dan een grote sterke vent van 1.98m.  Voor de Yoga- en Honden-sup hebben we bredere en stabielere boards, voor de Sup-training reserveren we uiteraard wat sportievere boards enzo. Verder wordt gebruik gemaakt van in hoogte verstelbare peddels en hebben we diverse wetsuits van O’Neill beschikbaar.

Behalve prachtig nieuw materiaal, hebben we de luxe dat we het gebruik van een privé-eiland in het natuurgebied hebben, zodat we bij harde wind of voor honden-sup-les en kinderfeestjes met onze motorboot daarheen kunnen varen en we dus vanaf ons eiland meteen ín het beschutte natuurgebied kunnen starten.Voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN IKSUP

2018


 • deelname aan lessen en/of verhuur van een Sup is geheel voor eigen risico. Je vrijwaart ikSUP voor ieder vorm van schade, schade die je toebrengt aan derden daaronder begrepen.
 • je bent in het bezit van tenminste zwemdiploma A.
 • ikSUP gaat ervan uit dat je in goede gezondheid verkeert. Mocht je last hebben van een blessure of andere fysieke klachten, dan word je geacht dit te melden.
 • door ikSUP gemaakte foto’s mogen worden gebruikt voor promotionele doeleinden en worden geplaatst op Facebook of Instagram
 • we verlenen geen garantie op te leveren fotomateriaal
 • ikSUP levert het materiaal en wij verwachten dat je zorgvuldig met het door ons aangeleverde materiaal omgaat - verdwenen peddels dienen te worden vergoed
 • verhuur vanaf 16 jaar, anders onder begeleiding van tenminste 1 ouder iemand, dit geldt niet voor onze sup-lessen
 • bij verhuur is afgifte van een geldig identiteitsbewijs verplicht. Zonder identiteitsbewijs kunnen wij helaas geen materiaal meegeven
 • kom je bij verhuur later dan 10 minuten dan de afgesproken tijd terug, dan zijn we helaas genoodzaakt het vervolguur in rekening te brengen
 • bij annulering van een reservering zijn annuleringskosten verschuldigd: bij annulering binnen 24 uur van de gereserveerde les of huur zijn de annuleringskosten 100%. Dit geldt ook voor het geval er minder deelnemers aan een groepsactiviteit verschijnen dan waarvoor gereserveerd is. Er moet dan voor de niet-verschijnende personen betaald worden.


                                                                               

OPENINGSTIJDEN SUP-SCHOOL ikSUP: 

6 dagen per week 8-22 uur!  

(maandag gesloten)

Wel graag van te voren even bellen met 06 81 467 367!


OPENINGSTIJDEN SHOWROOM SUP-CENTER ikSUP: 

alleen op afspraak! 

Tel. 06 81 467 367


ikSUP WEBSHOP:

verkoopsite/webshop 


                                             

© ikSUP 2018