NIEUWSBRIEF

Wil je je aanmelden voor onze Nieuwsbrief zodat je deze per e-mail ontvangt? Click dan hier!

aanmeldbuttonNIEUWSBRIEF

NOVEMBER 2018

En dan is het alweer november! Maar dat weerhoudt ons niet om lekker door te peddelen, want we hebben weer een paar super gezellige tochten op het programma staan! En om deze lekker mee te kunnen peddelen met het juiste materiaal, starten we deze maand met super interessante aanbiedingen! We hebben  zojuist een paar mooie occasions binnengekregen, zowel inflatable als harde boards, die je aanstaand weekend en de week erna kunt komen testen! En om warm en veilig gekleed het water op te gaan, hebben we een pracht aanbieding van de Starboard Allstar droogpakken ism Mystic, die er gratis warme laarsjes, handschoenen en een beanie bijlevert!
OCCASION-ACTIE

Kom snel even langs om te kijken wat we allemaal aan gebruikte boards hebben binnen gekregen!

Starboard Deck Wave Riverbound


Zo hebben we diverse Starboard Tikhines, roze, blauw, hard en inflatable, mooie gebruikte harde Tourings en Racers van Starboard en uiteraard diverse gebruikte en demo RED inflatable boards,  Ze kunnen allemaal worden getest!!! Al vanaf €500,- heb je die prachtige roze Starboard Tikhine Sun of de blauwe Wave!!!

En om warm en veilig mee met onze tochten het water op te gaan, hebben we onderstaande Winteractie voor de beste kwaliteit ademende en elastische droogpakken!SINT- EN KERSTCADEAU'S

kerstkado14


Momenteel zijn we druk in de weer met het maken van een leuke cadeautjes-tafel in onze shop. Hier vind je leuke, betaalbare Sint- en Kerstcadeautjes! Uiteraard kun je ook shoppen via onze webshop: www.iksup.ecwid.com 

P1410816TOCHTEN


* HERFST-TOCHT - zondag 4-11-18

Het wordt weer lekker weer dus we pakken graag iedere mooie najaarsdag mee! Vandaar dat we komende zondag een gezellige Herfst-Tocht ingepland hebben. Deze tocht gaan we eens naar het andere natuurgebied van Loosdrecht, namelijk richting de oostelijke Drecht. Een niet al te zware tocht, dus ook geschikt voor de iets minder ervaren supper. Honden die al eens mee geweest zijn op de sup, zijn ook van harte welkom!

- zondag 4/11/18 - verzamelen om 10:30 uur, vertrek om uiterlijk 11 uur tot ca. 13 uur

- opstaplokatie: SupCenter ikSUP - Oud Loosdrechtsedijk 191 - Loosdrecht (dus showroom en niet bij de school)

  • kosten: €10,- bij gebruik eigen materiaal, €20,- bij gebruik board ikSUP, toeslag 1 hond mee op sup: €7,50 en huur wetsuit €2,50


               * TWISKE-TOUR - zondag 11-11-18 

c340x940


Een tocht op het thuiswater en dus olv van onze instructrice Margriet Koeman!

We doen deze dag 2 tochten:

1. Gevorderden - voor hen is er een wat langere route van ca. 2,5 uur met iets meer uitdaging van wind en golven

- verzamelen om 9:30 uur en vertrek om uiterlijk 10 uur het water op - terugkomst ca. 12:30 uur

2. Beginners en deelnemers met hond - een iets kortere versie van de tour - ca. 2 uur

- verzamelen om 13:30 uur en vertrek om uiterlijk 14 uur - terugkomst ca. 16 uur

- zondag 11/11/18 - exacte opstapplaats wordt bekend gemaakt bij inschrijving

- kosten: €25,- bij gebruik board en peddel ikSUP, €15,- bij gebruik eigen materiaal, huur wetsuit €5,-pp, toeslag hond €10,- Prijs is inclusief een lekker warm drankje onderweg en uiteraard foto's van de tour, echter exclusief parkeergeld (€6,-) bij 't Twiske.

Aangezien deze tocht alleen kan doorgaan bij goede weersomstandigheden met vooral niet teveel wind, hebben we een reserve-lokatie bij hardere wind: we zullen dan dezelfde opzet hebben bij de beschuttere Tienhovense Plassen!!!


* INTOCHT SINTERKLAAS - zaterdag 17-11-18

PB140070 kopie


Via onze vorige Nieuwsbrief hebben we al heel veel aanmeldingen van SUP-Pieten gekregen, maar vanwege een annulering is er nog plaats voor 2 SUP-Pieten!!!

- zaterdag 17/11/18 - aanmelden en schminken vanaf 9:30 uur tot ca. 12:30 uur

- opstaplokatie: Jachthaven Wetterwille - Oud Loosdrechtsedijk 171 - Loosdrecht

- kosten: gratis

- pasmiddagen Pieten-pakken: woensdag 7/11/18 en vrijdag 9/11/18 van 16-18 uur bij SupCenter ikSUP


* UTRECHT KERSTMARKT-TOCHT - zondag 9-12-18

04 Utrecht, Oude GrachtUiteraard doen we ook dit jaar weer een leuke tour door Utrecht, dat in deze periode in gezellige Kerst-sfeer is! Franck, onze yoga-docent, die jarenlang in Utrecht heeft gewoond en bij zo'n beetje ieder steentje een mooi verhaal weet te vertellen, zal de leiding hebben over deze zeer populaire tocht!!!

Omdat we vorig jaar heel veel aanmeldingen hadden voor deze tocht, doen we er dit jaar 2 op een dag:

1. Beginners en suppers met hond: de iets kortere versie van ca. 5 km 

- verzamelen om 10 uur en we vertrekken om uiterlijk 10:30 uur - terugkomst ca. 12:30 uur

2. Gevorderden: een rondje van minimaal 7 km - even afhankelijk van de dan bevaarbare routes

- verzamelen om 13:30 uur en we vertrekken om uiterlijk 14 uur tot ca. 16:30 uur

- opstaplokatie: wordt later bekend gemaakt

- kosten: €25,- bij gebruik board en peddel ikSUP, €15,- bij gebruik eigen materiaal, huur wetsuit €5,-pp, toeslag hond €10,- Prijs is inclusief een lekker warm drankje en wellicht een warme oliebol van de Kerstmarkt onderweg en uiteraard foto's van de tour!

Routes zijn afhankelijk van de op dat moment beschikbare vaarwegen.* NAARDEN-VESTING-TOUR - ergens tussen Kerst en Oud&Nieuw 

(wellicht zaterdag 29/12/18 of misschien juist ergens door de weeks aangezien veel mensen vrij zijn - geven jullie je voorkeur maar aan!) 

unnamed


Als de weergoden ons goed gezind zijn, is dit een super leuke tocht, deels door de vestingstad heen en langs de vestingwallen, kortom een geweldig gave route!

- kosten: €25,- bij gebruik board en peddel ikSUP, €15,- bij gebruik eigen materiaal, huur wetsuit €5,-pp, toeslag hond €10,- Prijs is inclusief een lekker warm drankje onderweg en uiteraard foto's van de tour.

- opstaplokatie: wordt later, na inschrijving bekend gemaakt

Nadere informatie zal volgen maar je kunt je uiteraard al aanmelden voor deze tocht die vaak al snel volgeboekt is! En vergeet je voorkeur qua datum niet aan te geven!* NIEUWJAARS-TOCHT - dinsdag 1-1-19

Traditiegetrouw organiseren we op Nieuwjaarsdag een korte suptour door het natuurgebied om al peddelend het nieuwe jaar in te luiden! Uiteraard staat er een glaasje champagne met oliebol voor je klaar om gezamenlijk op het nieuwe jaar te toasten!

opstaplokatie: waarschijnlijk bij Jachthaven De Uitkijk - bij onze supschool en ism De Serre

kosten: €10,-pp bij gebruik board ikSUP en gratis bij gebruik eigen board, toeslag hond (mits met behoorlijk wat sup-ervaring) €10,- en huur wetsuit €5,-

25445971 2116340018382906 4315322864777377145 nNou je ziet het, wij zitten deze winter zeker niet stil en we verheugen ons op jullie komst naar de shop of naar een of meerdere van onze tochten!


Aanmelden kan via info@iksup.nl

Of

06 81 467 367


Hopelijk tot snel!


Team ikSUP

© ikSUP 2018