TEST/VERKOOP/OCCASIONS


TEL 06 25 35 45 17

info@iksupshop.nl

www.iksupshop.nl


Voor verkoop van nieuwe boards, demo’s of occasions klik dan even door naar onze verkoop-site
IKSUP WEBSHOP 


op deze site vindt u wat we zoal te koop hebben aan boards en accessoires. 

KLIK HIER OM DIRECT NAAR DE WEBSHOP TE GAAN!

U kunt online bestellen, maar wij vinden het heel plezierig u persoonlijk van advies te kunnen voorzien, dus u bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom.

Deze is niet doorlopend geopend, bezoeken gaan op afspraak, ook ’s avonds en in het weekend!


BEL VOOR MEER INFO NAAR 

06 25 35 45 17

info@iksupshop.nl

www.iksupshop.nlikSUP heeft veel boards in de school en in ons testcentrum die het hele jaar door verkocht worden. Op zoek naar een gebruikte sup? Neem dan zeker even contact op met ikSUP, want we hebben het hele jaar door diverse demo’s en occasions te koop. Je kunt al even kijken op onze webshop door hier te klikken!

Neem even contact op voor occasions en demo-modellen!!!
SUP-Center ikSUP - SHOP

Oud Loosdrechtsedijk 191 * 1231LW Loosdrecht

verkoop / webshop

www.iksupshop.nl

 tel. 06 25 35 45 17

info@iksupshop.nl

bank rek. nr. NL67RABO 0111 7195 69 tnv ikWatersport


Bij ikSUP verkopen we veel verschillende soorten sup-boards. Je kunt bij ons terecht voor nieuwe of gebruikte sups. We zijn dealer van de A-merken RED Paddle Co, Starboard, Mistral en Jobe. 

Aangezien wij het belangrijk vinden dat iedereen een board koopt dat echt bij hem of haar past, bieden wij de mogelijkheid om diverse types en merken te komen testen en vergelijken. Alleen door het zelf te ervaren zul je te weten komen welk board jij het plezierigst vindt peddelen.


RED PADDLE CO TEST-CENTER

2018-line-up-exce-800l


Aangezien onze school voor een groot deel op RED Paddle Co sups staat, is bij ons bijna de gehele collectie van RED aanwezig. Dus ideaal om de diverse modellen van RED met elkaar te vergelijken via ons test-center! Bovendien hebben we alle RED’s van onze school het gehele jaar door in de verkoop, dus je bent verzekerd van aantrekkelijke occasions bij ikSUP!!!

RECOMMENDED-CENTRE-02 kopieWat betreft harde boards zijn we goed vertegenwoordigd met Starboard en Mistral sups! 

P1080051 kopie

alleen op het water zul je het verschil in boards kunnen voelen!
Hoe werkt het?

Je belt voor een test-afspraak (06 25 35 45 17 of stuur een mailtje naar info@iksupshop.nl), die we in onderling overleg zullen inplannen (kan ook in de avonduren). Je geeft hierbij aan om welk type board het gaat en als je al duidelijke voorkeuren hebt kun je deze kenbaar maken. Dan zorgen wij ervoor dat de aangevraagde boards voor je klaar liggen en niet net het water op zijn gegaan voor een les of verhuur. Je kunt dan een klein stukje peddelen met diverse boards zodat je ze goed met elkaar kunt vergelijken. Beslis je meteen na de testruns tot aanschaf van een sup bij ikSUP, dan is de testrun gratis. Wil je er liever nog even over nadenken, geen probleem, neem rustig je tijd! Dan reken je een test-tarief van ‚ā¨15,- (max. 4 boards- 45 min.). Mocht je diezelfde dag alsnog beslissen en bij ons kopen, dan wordt het testtarief met het aanschafbedrag verrekend.

IMG 5473


Occasions

We hebben diverse type boards in onze school. Deze boards zijn gedurende het hele jaar te koop als Occasions. De omloopsnelheid is zo groot, dat we altijd nieuw en mooi materiaal in onze school hebben! Onze Occasions zijn dus niet oud of zwaar gebruikt! Bovendien gebruiken wij van de inflatable boards de pompen en tassen niet, dus zijn gloednieuw en de pomp zit nog in de verpakking!

Klik hier voor onze huidige Occasions!


Demo-boards

En als je geluk hebt ligt er een demo-board van het type dat jij hebt uitgekozen. De demo-boards worden gebruikt in ons Test-center en worden alleen gebruikt voor korte test-runs. Deze zijn dus zo goed als nieuw!

Klik hier voor onze demo- en occasion-boards!

P1410816
Nieuwe boards

Wil je liever een nieuw board? De meeste modellen hebben we op voorraad liggen in onze showroom!

Klik hier voor onze nieuwe inflatable boards maar heb je liever een hard board?  Klik dan hier!

Verder kun je altijd een kijkje komen nemen in onze showroom. Hier liggen veel nieuwe boards en inruilmodellen. En vergeet niet onze WEBSHOP te checken voor de beschikbare boards, occasions, demo's en aanbiedingen!


Kortom, wil een sup aanschaffen? Bekijk onze webshop en/of kom gezellig even langs, wij adviseren je graag!!! 

Wel even van tevoren bellen met ikSUP Verkoop: 06 25 35 45 17/info@iksupshop.nl  want we zijn vaak op het water!


SUP-SCHOOL: Oud Loosdrechtsedijk 237 * 1231LX Loosdrecht

te. 06 81 467 367 

www.iksup.nl  

SHOWROOM & HONDENSUP: Oud Loosdrechtsedijk 191 * 1231LW Loosdrecht

tel. 06 25 35 45 17

www.iksupshop.nl & www.hondensup.nl

bank rek. nr. NL67RABO 0111 7195 69

© ikSUP 2019